IMPACT Konferenssi 6.-9.4.2023, Mikkeli

Tänä vuonna järjestämme viidennen IMPACT-konferenssin pääsiäisenä 6.-9.4.2023 Mikkelin Koivikossa (Koivikontie 8), joka sijaitsee n. 8 km päässä Mikkelin ydin keskustasta. Kokoonnumme yhteen kasvamaan Jumalan sanan tuntemisessa ja rohkaistumaan toinen toistemme kokemuksista ja yhteisöllisyydestä.

Ohjelma:

Lataa Ohjelma PDF

Puhuja:

Konferenssin puhujana on Hyve-konsulttina toimiva Jonathan Ostrowski. Hyve on adventistiyrittäjien maailmanlaajuinen yhteisö, jonka missiona on yhdistää usko ja yrittäjyys. Jonathanin toiveena onkin auttaa adventisteja jakamaan Jumalan rakkautta relevantilla tavalla tämän päivän kulttuurissa kasvattamalla menestyviä yrityksiä suuremmaksi hyödyksi osana Jumalan valtakunnan työtä. Jonathan asuu vaimonsa Agatan kanssa nykyisin Puolassa.

Majoitus:

Majoittuminen tapahtuu ensisijaisesti päärakennuksessa kahden hengen huoneissa, joissa on oma wc ja suihku. Lisäksi muita tiloja tarpeen mukaan. Ota mukaan omat lakanat ja pyyhe. (Koivikosta saa liinavaatteet vuokrattua 15€/hlö).

Koivikon päärakennus on ulkokengätön, joten otathan mukaan sisäkengät tai vaikka villasukat, niin niillä on mukavampi viilettää pitkin käytäviä. 😊 Varaathan mukaan myös sauna kamppeet ja ulkoiluun sopivat varusteet.

Palveluvuorot:

Viikonlopun aikana jokainen osallistuja saa pienen palveluvuoron kuten aamiaisen laitossa avustamisen, tiskivuoron, ruokasalin siivouksen tai saunanlämmittäjän avustamisen. Näin voimme yhdessä tehdä onnistuneen viikonlopun ja auttaa myös keittiössä.

Matkustatko julkisilla – miten pääsen Mikkelistä Koivikkoon?
Järjestämme pyynnöstä kyydin Mikkelin keskustasta Koivikkoon torstaina ja sunnuntaina toisin päin julkisilla matkustaville.

Hinta:

90€/hlö sis. majoitus, ruoka, ohjelma
Jos et voi olla koko aikaa, tule osaksi aikaa ja ilmoita siitä ilmoittautuessasi, tällöin hinta on 30€/vrk.
Ilmoittautumiset viimeistään 2.4. mennessä.

Ilmoittaudu jo tänään


Edelliset konferenssit:

2019
Liperi
2017
Tampere
2015
Kaarina, Toivonlinna
2014
Vaasa